Oslo Science City för entreprenörskap och forskning

Oslo Science City för entreprenörskap och forskning

Oslo Science City för Entreprenörskap och forskningDen 19 augusti lanserades Norges första Oslo Science City opens - Entrepreneurship and Cross-border researchinnovationsdistrikt med namnet Oslo Science City av statsminister Erna Solberg. Där visionen är att området ska vara smältdegel för innovation, kompetens, forskning och riskkapital. Statsministern sade följande vid öppnandet:

”Jag säger att kunskap är nyckeln till nya, gröna, smartare och mer lönsamma arbetsplatser. Och till en bättre och effektivare offentlig sektor. Kunskap är lösningen på många saker, men ska ha inslag i sig som är kopplade till risk, innovation och att skapa entreprenörer i vårt samhälle. Vi i Norge kanske har haft det lite för tryggt och tagit lite för lite risker.”

I denna anda är Oslo Science City tänkt att vara en lösning med gränsöverskridande forskning och innovation som utvecklas i skärningspunkterna mellan olika forskningsområden, teknologier och företagsbranscher. Klicka här för mer information

____________________________________________

Företagsinformation

STORYTELLER FÖR FÖRETAG – MARKNADSFÖRING OCH VARUMÄRKESHANTERINGSTORYTELLER FÖR FÖRETAG – MARKNADSFÖRING OCH VARUMÄRKESHANTERING

Storyteller för företags-tjänster ger praktisk engagerande information och lärande med integrerad interaktivitet som empower alla intressenter i ditt företag. Detta inkluderar mängder av funktioner för inlärning, marknadsföring och varumärkeshantering. Formatet för distributionen är interaktiva böcker och appar, kurerade länkar och bloggposter. Klicka här för mer information

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab