Storyteller för företag - Marknadsföring och varumärkeStoryteller for Business - marketing and branding

Storyteller för företags-tjänster ger praktisk engagerande information och lärande med integrerad interaktivitet som empower alla intressenter i ditt företag. Detta inkluderar mängder av funktioner för inlärning, marknadsföring och varumärkeshantering. Formatet för distributionen är interaktiva böcker och appar, kurerade länkar och bloggposter.

Modern publishing teknologi med Storyteller för företag

Vi använder modern publishing teknologi och kvalitativ innehållsgenerering för att effektivisera lärande och förbättra ditt varumärkes interaktivitet. För att empower Ert knowledge management och Ert varumärke. Genom att förstärka dess interaktivitet och att engagera och empower Era intressenter.

Interaktiva stories

Vi erbjuder skapa interaktiva stories i interaktiva böcker och andra former av engagerande gamifierade appar. Utveckling sker via vår egenutvecklade plattform för integrerad storytelling.

Vi erbjuder även möjligheten att publicera engagerande stories på eLearningworld.eu/.se/.gr för att stärka Ert varumärke och förbättra Er SEO för Er webbplats. Om Ni vill veta mer om våra tjänster klicka ovan, prenumerera på vårt nyhetsbrev Storyteller Latest News och kontakta oss via formuläret nedan.

Partners

Vi samarbetar med Marknadsföringsbyråer, Mediaföretag, och direkt med företag av alla storlekar.

Digital Marknadsföring och Varumärkeshantering

interaktiva berättelser och apparInnehållsmarknadsföring – Storyteller för företag Interaktiva böcker för lärande och information

Gör förfrågan om vilka marknadstjänster ni är intresserade av:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din organisation

Vad gäller förfrågan?
Interaktiva böcker för lärande
Innehållsmarknadsföring
Interaktiva berättelser och appar
Sälj i BiQStore

Ämne

Ditt meddelande

 

Comments are closed.