Överbrygga klyftan från skolan till arbetslivet med kreativ talang

Överbrygga klyftan från skolan till arbetslivet med kreativ talang

Överbrygga klyftan från skolan till arbetslivet med kreativ talangLe chef-d’œuvre-projektet som finns på alla nivåer i Frankrikes Over-Bridging the gap from school to working life with creative talentskolsystem och som syftar till att praktisera uppnådd kunskap om teori och talang. Det gör det möjligt för eleven att uttrycka sina talanger relaterade till sitt framtida jobb och även visa och förbättra sina färdigheter. Då sådana learning-by-doing-projekt sträcker sig över gränserna för flera olika ämnesområden. Le chef-d’œuvre-projektet är tillgängligt för alla CAP eller yrkeshögskolestudenter, lärlingar eller skolbarn i Frankrike.

Ett Mästerverk från skolan till arbetslivet

Ett Le chef-d’œuvre eller Mästerverk kan betyda många olika former av projekt som t.ex. design och produktion av en färdig produkt (trä, metall, papper, tyg, etc.), en text, tidning, en webbplats, en film, kreativa trender, organisering av ett kultur- eller sportevenemang eller en utställning eller skapa ett virtuellt företag. Med andra ord, en prestation, materiell eller immateriell, som den studerande kan visa en framtida arbetsgivare och resten av världen. Det kan drivas i samarbete med andra eller som ett personligt projekt. Det huvudsakliga syftet är att uttrycka individuella talanger relaterade till framtida jobb och uppnå utmärkta resultat. För mer information om Le chef-d’œuvre se nedan:

NYHETER FRÅN ELEARNINGWORLD MEDIA


Storyteller PublishingLabMycket välkommen till Storyteller PublishingLab för att skapa kreativa interaktiva böcker eller om du föredrar Storyteller On Demand

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab