Scale for Impact-grundaren Alessio Pieroni lanserar Exponentiell Marknadsföring: En tillväxthackningsbok för onlineföretagare

Scale for Impact-grundaren Alessio Pieroni lanserar Exponentiell Marknadsföring: En tillväxthackningsbok för onlineföretagare

Scale for Impact-grundaren Alessio Pieroni lanserar exponentiell marknadsföring: En tillväxthackningsbok för onlineföretagare

Lyssna på storyn

{Play}

Tidigare CMO av Mindvalley och grundare av Scale for Impact, Alessio Pieroni, har just lanserat sin första bok, Exponentiell Marknadsföring. I den undervisar han S.C.A.L.E. och L.E.A.D. ramverk för tillväxt för onlineföretagare som vill skala sina företag till 8 siffror omsättning och vidare. Alessio Pieroni demokratiserade marknadsföringsutbildningen en bok i taget för 10 år sedan och hade praktiskt taget noll erfarenhet av digital marknadsföring. Idag har han genererat över 100 miljoner dollar i intäkter för några av de största namnen inom onlineutbildning, och hans marknadsföringsbyrå för kursskapare har inverkat på 737000 studenter lärande globalt.

”För mig handlar det om att göra den bästa marknadsföringsutbildningen tillgänglig. Resan för att lära sig de effektiva marknadsföringssystem jag undervisar i idag har varit utmanande,” säger Pieroni. “Men jag hade också turen att arbeta med ett fantastiskt företag som gjorde det möjligt för mig att göra misstag i en säker inlärningsmiljö. Nu gör jag min del för att dela de hårt förtjänade insikterna med världen.”

Förutom sitt arbete i sin byrå skrev Pieroni Exponential Marketing som är en guidebok för onlineföretagare som bygger på hans decennium av erfarenhet av produktmarknadsföring, digital annonsering, dataanalys och mest framträdande, tillväxthackning. Bokens centrala premiss är enkel: hur översätter du tillväxthackningstänkandet till en hållbar modell för din online-verksamhet?

“Många människor letar idag efter små hack här och där som skulle göra det möjligt för dem att växa,” fortsätter han. “Du kan ta reda på hur du hackar din Instagram efter eller din kurshållning … men hacks är kortsiktiga sporrar av tillväxt av naturen. Det är en helt annan sak när du vill skala upp ditt företag på ett hållbart sätt samtidigt som du har detta tankesätt.”

Ta tillväxthackningstänkandet till nästa nivå

Nyckeln, från Pieronis erfarenhet, är inte att ändra tillväxthackningstänkandet: det är att förstå hur man bygger en hel struktur runt den. En som kan skapa tillväxt, upprepa den och upprätthålla den exponentiellt.

“När alla tittar på den klassiska exponentiella kurvan i ett företag fokuserar de alltid på den punkt då deras tillväxt accelererade. De frågar alltid vad som hände i det här ögonblicket som förändrade företaget för alltid, säger han. – Men verkligheten är att inget stort hände där. Det var bara en rad små förändringar som gjordes dag för dag. De förbättrade varje liten sak med 1% varje dag, vilket gjorde det möjligt för företaget att uppleva exponentiell tillväxt på lång sikt.”

Det är här hela konceptet med exponentiell marknadsföring, och dess ramverk, kommer in. Om onlineföretagare vill ha en solid strategi för tillväxt på nästa nivå förklarar boken att de inte kan skala genom att bara tänka på sociala medier, reklam eller någon annan aspekt. I stället måste de ta reda på hur de kan förbättra alla dessa element helt och hållet på en gång och fortsätta optimera dem konsekvent så att exponentiell tillväxt blir alltmer oundviklig för deras företag.

“Det handlar inte bara om en liten sak. Det handlar om hela systemet. Det handlar om att experimentera, automatisera, arbeta i tillväxthackningstänkandet och tillämpa det på varje enskilt område eftersom det är det enda sättet att ta det och växa exponentiellt,” säger Pieroni.

Den nya modellen för exponentiell tillväxt

Kärnan i Exponential Marketing är två viktiga ramverk. Läsarna kommer att lära sig allt om S.C.A.L.E. (Sociala medier, innehåll, reklam, loopar och Evergreen) -modellen för marknadsföring och L.E.A.D. (Love, Experiment, Automate, Data) -modellen för snabb teamtillväxt. Genom att tillämpa dessa två modeller kan läsarna uppleva hur ett hållbart tillväxtsystem kan hjälpa dem att skala sin påverkan även på lång sikt. Och med Pieronis insikter kan de vara på god väg att växa sina onlineföretag till 8 siffror, eller till och med bortom. Exponentiell marknadsföring är nu tillgänglig på Amazon över hela världen.

Läs mer om boken här


ELEARNINGWORLD TJÄNSTER

Varumärkeshantering Sponsormarknadsföring

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab