Hur man integrerar EdTech i din inlärningsmiljö

Hur man integrerar EdTech i din inlärningsmiljö

Hur man integrerar EdTech i din inlärningsmiljöLåt oss se hur en organisation kan nå nivå 3 i How to integrate EdTech in Your Learning EnvironmenteLearningworld Digital Maturity Model när man integrerar EdTech och göra lärandet mer effektivt och generellt förbättra inlärningsupplevelsen. Lärarna utbildades på nivå 2 och i viss mån används digitalt innehåll i utbildningen. Men nu är det dags att integrera den digitala miljön med det traditionella klassrummet.

Här följer fem punkter för hur man framgångsrikt integrerar EdTech:

  1. Sätt upp mål och vision för att förändra inlärningsmiljön.
  2. Hårdvara och läroplan – besluten på dessa områden bör fattas samtidigt utifrån en gemensam vision.
  3. Integrera digital kompetenssäkerhet, vilket innebär säkerhetsgarantier, så att ingen elev eller lärare lämnas utanför. Om han eller hon skulle inte kunna använda de digitala fördelarna korrekt.
  4. Bestäm och implementera en strategi för digitalt innehåll och verktyg och få den att fungera med den traditionella inlärningsmiljön. Hur hjälper denna strategi de studerande att nå sina utbildningsmål?
  5. Bestäm hur du använder de data som digitala inlärningsprogram producerar i syfte att förbättra lärandet för eleverna och för att nå ett bättre resultat.

Skrivet av
LarsGöran Boström©

Författare till boken Learning Design in Practice for Everyone


Digitalt lärandeTeacher training about Digital Tools for Learning Design It’s totally FREE! Chapter 1 is published now

Chapter 1 Introduction for Rapid Digital Learning Design – Click here for more info

Chapter 2 Introduction for Learning by Doing Design – It will be published on April 8

Chapter 3 Introduction for Digital Learning Analytics – It will be published on April 15

Chapter 4 Introduction for Gamification – It will be published on April 22

The content is developed from the book Learning Design in Practice for Everybody and the work with the interaQtive book: Learning Design – Pedagogy of Coding & Media Literacy within Storyteller PublishingLab.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab