Blockchain trender i Europa – utbildning och försäkringsmarknaden

Blockchain trender i Europa – utbildning och försäkringsmarknaden

Blockchain trender i Europa - utbildning och försäkringsmarknadenFörra veckan beslutade Tysklands federala regering om en ny blockchainstrategi. Denna inkluderade också utbildning Blockchain trends in Europe - education and the insurance marketmed projektet “IMPact Digital”. Där målet är att tillhandahålla säker digitalisering och administration av certifikat. Som några av de viktigaste fördelarna med blockchain-teknologin inom utbildning (och andra sektorer) är att den decentraliserar hanteringen för att bekräfta informationens äkthet och öka säkerheten på Internet.

Europeisk blockchain-lösning för digitala certifikat

IMPact Digital är en del av European Chain Alliance DigiCerts. Det är en allians mellan kända forskningsinstitutioner från hela Europa att utveckla en europeisk blockchain-lösning för digitala certifikat. Där huvudmålet är att skapa en grund för snabba och säkra igenkänningsprocesser för studenter som studerar utomlands.

Blockchain trender i Europa på försäkringsmarknaden

Enligt en ny rapport förväntas Europas blockchain-teknikmarknad växa till en CAGR på 35,8% mellan 2018-2023. Och det kommer att generera globala intäkter på 3,9 miljarder euro fram till 2023. Försäkringsmarknaden är en sektor som förväntas växa snabbast. Där Europa dominerar den globala försäkringsmarknaden med fem stora europeiska försäkringsbolag – Allianz, Aegon, Munich Re, Swiss Re och Zürich. Alla dessa företag ingår i Blockchain Initiative för att tillhandahålla snabbare och säkrare tjänster till sina kunder.

NYHETER FRÅN ELEARNINGWORLD MEDIA


PublishingLab för Interaktiva Böcker Interaktiva böcker är en excellent form för att paketera digitalt innehåll. Eftersom det integrerar det traditionella bokformatets genomslagskraft med olika interaktiva funktioner för att förstärka det ännu mer. Det är en perfekt lösning för förlag, författare och utbildningsorganisationer som vill ha en komplett verktygslåda med digitala funktioner för att förbättra läsupplevelsen. Läs mer om vårt PublishingLab

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab