Digital inspiration och lärande för nästa generations entreprenörer

Digital inspiration och lärande för nästa generations entreprenörer

Digital Inspiration and Learning for the next generation Entrepreneurs
In English

Digital inspiration och lärande för nästa generations entreprenörerVärldens första digitala Museum för Entreprenörskap har öppnat en webbplats för att fira innovationer och prestationer från  entreprenörer i vår tid. Det nya digitala centret för entreprenörskapsinspiration kurateras av Dr Stefania Zerbinati, föreläsare i entreprenörskap på Cass Business School i London. Där huvudmålet är att inspirera och undervisa framtida entreprenörer om motivation och motgångar för att göra entreprenöriella framgångshistorier till verklighet. Läs mer på Museum of Entrepreneurship-webbplatsen.

Lärande för nästa generations entreprenörer

I denna anda öppnas Storbritanniens första universitet, MK: U, med fokus på digital kompetens i Milton Keynes. Universitetet är utvecklat av Cranfield University. Förutom att erbjuda utbildning anpassad för det digitala samhällets arbetslivs utmaningar. Så är syftet med det nya universitetet också i att stärka Milton Keynes stad som tekniskt knutpunkt och som en av de ledande smarta städerna. Starten av MK: U som finansieras av Santander som sysselsätter över 5000 personer i Milton Keynes beräknas äga rum 2023.

NYHETER FRÅN ELEARNINGWORLD MEDIA – För fler nyheter prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab