Den intressantaste aspekten av e-böcker

Den intressantaste aspekten av e-böcker

ewtiger2 Den intressantaste aspekten av e-böckerNej, den intressantaste aspekten av The most interesting aspect of e-bookse-böcker är inte att man kan gå omkring med ett helt bibliotek i fickan, som vissa skriver högtravande om, utan det är istället upplevelsen och möjligheten till effektiv design till lärande. Författarna till The Horizon Report 2011 Edition skriver:

“The most interesting aspect of electronic books, however, is not the devices they are accessed with; it is not even the texts themselves. What makes electronic books a potentially transformative technology are the new kinds of reading experiences that they can make possible. Publishers are beginning to explore richly visual interfaces that include multimedia and collaborative elements.”

Med denna utgångspunkt utgår grunden för en framgångsrik e-bok inte enbart intressant läsning utan en läsupplevelse. I detta hänseende är vissa av dagens eboksformat alltför statiska. Det har en tendens att bli för mycket bok på burk och för lite dra nytta av teknikens möjligheter. Detta är några av de orsaker till att vi utvecklade Storyteller on eLearningworld där du utan erfarenhet av kodning kan producera interaQtive books, lär mer här. För tillfället finns tjänsten Storyteller on Demand tillgänglig där vi utvecklar din interaQtive book från ditt manuskript, inom kort kommer även Storyteller LearningLab och Storyteller MakeIT att lanseras.

Författad av
LarsGöran Boström©

[image-caption-hover id=”2″]

 

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab