TävlingsQuizz 1: Europa 1842

TävlingsQuizz 1: Europa 1842

en reseskildring från europa 1842 e1491035516191 TävlingsQuizz 1: Europa 1842

Testa dina kunskaper om 1800-talets Europa och var med i utlottningen av boken “En reseskildring från Europa 1842” av en av den tidens mest lästa författare, Karl Kullberg. Sammanlagt är det tre exemplar av boken som lottas ut och du kan delta i tävlingen fram till den 31 maj, vilket du gör genom att fylla i namn och emejladress i formuläret nedan. Vinnarna av tävlingen meddelas via vår blogg och via personligt mejl. Det går självfallet bra att enbart testa dina kunskaper om dåtidens Europa, quizzet består av sex frågor. Välkommen!

(Klicka på bilden för att läsa mer om boken, länken öppnar i ny flik.)


Delta i utlottningen av Kullbergs bok genom att fylla i formuläret

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab