Minecraft Utbildning: Ny teknik för klassrummet i Polen

Minecraft Utbildning: Ny teknik för klassrummet i Polen

Lyssna på storyn

{Play}

Grundskole- och gymnasieelever i hela Polen har nu fri tillgång till Minecraft Utbildning, en pedagogisk version av det populära dataspelet. Minecraft Utbildning låter eleverna lära sig genom lek, och därigenom utveckla färdigheter som kreativitet, problemlösning och systemtänkande.

Minecraft Utbildning: Ny teknik för klassrummet i Polen

“Minecraft-spelet lägger särskild tonvikt på samarbete, projektledning, analytiskt tänkande, att gå utanför skolans väggar och erfarenhet”, säger Antoni Rytel, utbildnings- och vetenskapsministern för digital transformation.

Minecraft Utbildning för att undervisa flera olika ämnen

Minecraft Utbildning kan användas för att undervisa i en mängd olika ämnen, inklusive polska, engelska, historia, biologi och fysik. Eleverna kan använda spelet för att skapa virtuella miljöer för att lära sig om olika ämnen, som att återskapa en historisk händelse eller bygga en modell av människokroppen.

Den polska regeringen erbjuder gratis utbildningar för lärare om hur man använder Minecraft Education i klassrummet.

Spel används i allt större utsträckning som pedagogiska hjälpmedel, eftersom eleverna är mer engagerade i lärandet när de har roligt. Minecraft Utbildning är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att lära eleverna en mängd olika färdigheter och koncept på ett kreativt och engagerande sätt.

eLearningworld News

Källa: Polens utbildningsministerium

 Nu finns interaQtive books i BiQStore!

interaQtive books i BiQStore

 

Learn more about interactive books from SOE PublishingLab Makerspace – four video presentations – click below

About Interactive Books From Soe Publishinglab Makerspace

Registrera dig för vårt kostnadsfria nyhetsbrev – klicka här

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab