eLearningworld är tillbaka! Med en verktygslåda för interaktiva böcker

eLearningworld är tillbaka! Med en verktygslåda för interaktiva böcker

eLearningworld är tillbaka! Med en verktygslåda för interaktiva böckerLyssna på storyn

{Play}

eLearningworld återkommer nu med en verktygslåda för interaktiva böcker och andra tjänster. Detta i viss mån i ny form, på nya bättre servrar, där vi avser att väcka interaQtive books till liv och leverera till världen. Detta med stora möjligheter att skapa egna böcker med interaktivitet. Ett format och koncept som är särskilt väl anpassat till böcker för alla former av lärande, tonårs- och barnböcker och facklitteratur i allmänhet. Men de fungerar likväl för alla former av berättande. Endast din kreativitet sätter gränsen för att skapa intresseväckande lärande, engagerande och inkluderande upplevelser. Eftersom verktygslådan innehåller massor av olika interaktiva funktioner för att förstärka innehållet i din bok, läs mer här.

Nya tjänster

Vi är också på väg att lansera nya publiceringstjänster för t.ex. ljudböcker, vid sidan av alla andra tjänster som redan finns tillgängliga, som exempelvis Storyteller on Demand. Tjänsterna fungerar både som en allt-i-ett-lösning eller som en á la carte.

Men även om vi har utvecklat en plattform, ett makerspace, kallat SOE PublishingLab för interaktiva böcker, tror vi inte att själva formatet är motorn, utan användarupplevelsen genom att möta iReaders individuella krav och preferenser. Detta för att förstärka lärande och engagemang, inklusive rolighetsfaktorn. Allt detta med enkel och användarvänlig distribution till alla former av smartphones, tablets och datorer, oberoende av operativsystem.

Verktygslåda för interaktiva böcker och traditionell bokutgivning

I vår egen produktion integrerar vi nu interaktiva funktioner i vår traditionella bokutgivning samt producerar interaQtive books. Den innehåller fackböcker för vuxna samt tonårs- och barnböcker, mer information om vår produktion senare.

Författad av
LarsGoran Bostrom
Grundare av eLearningworld Europe AB – E as in Experience

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab