Att optimera ditt Bokmanuskript genom Interaktivitet

Att optimera ditt Bokmanuskript genom Interaktivitet

För att bli en framgångsrik Berättare, Inspiratör och Utbildare i den digitala världen krävs att dra nytta av den interaktivitet tekniken medför, det gäller bland annat bokmanuskript. I denna anda har vi utvecklat SOE PublishingLab som är en makerspace för interaktiva böcker, eller snarare interaQtive Books. Detta är en kreativ miljö för att dra full nytta av interaktiva funktioner integrerade i det digitala bokformatet. För att stärka din berättelse genom att involvera dina läsare djupare i innehållet.

Ta engagemang till en ny nivå

För Berättande, Inspiration, och Lärande, har dock i princip ingenting förändrats eftersom högkvalitativt innehåll är förutsättningen för framgång. Vad vi gör, är att hjälpa dig att ta ditt innehåll till nästa nivå med massor av olika interaktiva funktioner. För att kunna öka engagemanget hos dina målgrupper, samtidigt som det också engagerar nya läsare, eller snarare iReaders genom att publicera din bok i formatet för nästa generations e-böcker. Låter det intressant? Här följer erbjudande!

Storyteller On Demand – bokmanuskript

Låt oss ta dina ansträngningar som berättare, inspiratör och utbildare till högre nivåer genom att använda vår expertis. Vänligen klicka här för ytterligare information och kontaktAtt optimera ditt Bokmanuskript genom Interaktivitet, för att ta reda på mer, om våra  Storyteller On Demand tjänster. I fall du vill skapa interaktiva böcker själv på plattformen, klicka  här för ytterligare information och kontakt.

 

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab