Inklusive allt för Gamers när Atari hotell byggs

Inklusive allt för Gamers när Atari hotell byggs

Inklusive allt för Gamers när Atari hotell byggs

Det ikoniska spel- och underhållningsvarumärket Atari har tillkännagett ett avtal med GSD Group, en innovations- ochAll-inclusive for Gamers – Atari hotels is on the way strategibyrå, som förvärvar rättigheterna att bygga Atari-hotell med videospel-teman i USA. Visionen är att bygga unik logiupplevelse med engagerande upplevelser för alla åldersgrupper och spelförmåga. Konceptet inkluderar den senaste av Virtuella och Augmented Reality-teknologier liksom att vara den modernaste platsen för att anordna esportsevenemang.

Inklusive allt för Gamers

Mer än 2,5 miljarder spelare över hela världen spenderade mer än 152,1 miljarder dollar (USA) på spel bara 2019. Detta är en ökning med + 9,6% från året innan. Med denna bakgrund förefaller visionen ha stora utsikter. Det första hotellet byggs nu i Phoenix, och det planerades att följas av hotell i Las Vegas, Denver, Chicago, Austin, Seattle, San Francisco och San Jose. Napoleon Smith III partner på GSD Group kommenterar på följande sätt:

”När vi skapade detta helt nya hotellkoncept visste vi att Atari skulle vara det perfekta sättet att ge gästerna det “nostalgiska och retro möter moderna” utseendet och känslan vi strävar efter. Tänk, hur coolt det skulle bli  att bo i en Atari?! ”

NYHETER FRÅN ELEARNINGWORLD MEDIA


Storyteller för företags-tjänsterStoryteller för företag – för praktisk engagerande information och lärande ger praktisk engagerande information och lärande med integrerad interaktivitet som empower alla intressenter i ditt företag. Detta inkluderar mängder av funktioner för inlärning, information och varumärkeshantering. Formatet för distributionen är interaktiva böcker och appar.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab