Digitalt bibliotek ökar kvalitet på fortbildning av lärare

Digitalt bibliotek ökar kvalitet på fortbildning av lärare

tablet 1632909 1280 Digitalt bibliotek ökar kvalitet på fortbildning av lärareL’Institut de formation de l’Éducation nationale (IFEN) i Digital Library to improve the quality of Teacher TrainingLuxemburg utvecklar ett digitalt bibliotek för fortbildning av lärare. Denna nya tjänst är designad i samarbete med Bibliothèque nationale du Luxembourg. Där användarna kommer att använda sina identitets- och åtkomsthanteringsuppgifter (IAM) för att kunna se och ladda ner ett urval av e-böcker och digitala tidskrifter relaterade till pedagogik och utbildning. Publikationerna kommer att finnas tillgängliga på både franska och tyska.

Digitalt bibliotek öppnas

IFEN ansvarar för yrkesutbildning och fortbildning för lärare och annan pedagogisk personal. Lanseringen av det nya digitala biblioteket planeras från hösten 2019-2020. Där syftet är att stödja och förbättra kvaliteten på fortbildning av lärare.

NYHETER FRÅN ELEARNINGWORLD MEDIA

Interaktiva böcker är en excellent form för att paketera digitalt innehåll. Eftersom det integrerar det traditionella bokformatets genomslagskraft med olika interaktiva funktioner för att förstärka det ännu mer. Det är en perfekt lösning för förlag, författare och utbildningsorganisationer som vill ha en komplett verktygslåda med digitala funktioner för att förbättra läsupplevelsen. Läs mer om vårt PublishingLab

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab