Konst och entreprenörskap en vinnande mix

Konst och entreprenörskap en vinnande mix

Konst och entreprenörskap en vinnande mix

MIT Creative Arts Competition är en årlig händelse för studentteam att presentera kulturrelaterade projekt med en fungerande affärsplan.

Art and Entrepreneurship a winning mix
In English

Vinnarna får 15.000 dollar som erbjuds som bidrag för att hjälpa till att starta ett företag. Projekten som presenterades i år omfattade allt från att undervisa musik i ett flyktingläger utanför Erbil i Irak till jordbruk i Zambia. Vinnarna i år var projektet “Teach to Learn”, ett onlinebaserat globalt musik mentorprogram som förbinder musiker, lärare och studenter över hela världen. Totalt deltog 28 team i tävlingen, vilket är nytt rekord under de sju år som den har organiserats.

Konst och Entreprenörskap – vinnarna

Vinnarna 2019 “Teach to Learn” grundades för två år sedan. Det är ett globalt musik mentorprogram med USA-baserade mentorer. I dag har det över 100 studenter i 19 länder. Teach to Learn team-medlemmen Derek Beckvold kommenterar på följande sätt: “Vårt företag handlar om musik över kulturella gränser. Men det handlar också om att lyssna över kulturella gränser.” På andra plats i MIT Creative Arts Competition kom Sky International Music Education. Det är ett online-musikinstruktionssystem som förbinder ambitiösa kinesiska violinister och pianister med expertlärare i sitt land. Projektet fick ett bidrag på $7500.

NYHETER FRÅN ELEARNINGWORLD MEDIA

Mer om plattformar för kreativa projekt

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab