Interaktiva böcker förbättrar lärande och inspiration

Interaktiva böcker förbättrar lärande och inspiration

Interactive books boost learning and inspiration

Interaktiva böcker förbättrar lärande och inspirationVärlden, enligt managementguru Peter Drucker, består av två typer av människor: Läsare och lyssnare. Med dessa ord hänvisar han till hur vi lär oss och bearbetar information. I denna anda föredrar olika människor olika miljöer när de lär sig eller utför andra engagerande uppgifter. Vissa föredrar en tryckt bok eller en ljudbok. Andra föredrar ett digitalt makerspace eller ett riktigt lab eller ett spel för att testa och förfina individuella färdigheter etc. etc. För att möta den studerande måste du också överväga deras lärmiljö. Detta betyder bland annat i den digitala världen vilken typ av enhet de har och vilket operativsystem.

PubliceringsLabb för interaktiva böcker!

Vi på eLearningworld Europe AB tog detta under övervägande och skapade Storyteller on eLearningworld där vi nu i en enkel process kan skapa interaktiva böcker att ladda ner och använda i nästan alla datorer, smartphones och tablets, såväl som online. Alla tänkbara funktioner finns tillgängliga för att hjälpa dig utveckla dina berättelser. För att faktiskt möta din publik i sin individuella hemmiljö och deras specifika krav. Läs mer om tjänsterna här

om interaktiva böcker

Mångfald och medium

Mediet är fortfarande en viktig del av meddelandet som Marshall MacLuhan förklarade i sin bok Understanding Media: The Extensions of Man från 1964. Denna idé är nog om möjligt mer sanningsenlig idag än 1964. Särskilt då det finns mycket fler olika format med olika egenskaper och förmågor att engagera olika målgrupper. Med vår förenklade och kostnadseffektiva produktionsprocess, multimedia och multi-miljö-approach, kan enkelt anpassas till era målgruppers lärande och inspirationsstunder.

Författad av
LarsGöran Boström©


SOE PublishingLabSOE PublishingLab is a makerspace, a creative zone, for the development of interactive books. Where the main target groups are authors, publishing houses, teachers and educational organisations. The features on the platform are characterised by flexibility, versatility and advanced technology that not requires any programming skills and are very easy to use. The user can totally focus on empowering the stories and other content with different forms of interactivity. Klicka här för mer information

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab